Gratis afhalen in de winkel | Verzenden vanaf 7.95

Scoot-e

Geschenkwaardig is een samenwerking aangegaan met Scoot-e. Vanaf nu kun je (electrische) scooter bij ons huren, of kopen.

Tevens verkopen wij accessoires zoals helmen, kettingsloten en koffers. Kom gerust eens langs om het assortiment te bekijken.

Electrische scooter huren

Zoef! Met een vlotte handeling zet je de elektrische scooter in beweging en zo begint het mooie elektrische avontuur. Geruisloos en zonder co2-uitstoot zweef je over de weg met de wind door je haren. Zodra je de elektrische scooter in het centrum van Middelburg hebt opgehaald kun je starten met je rit. Onze scooters brengen je met een snelheid van 25 kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt.

Vaak worden de e-scooters per twee verhuurd. Zeker met mooi weer gaan de reserveringen snel, maar ook op minder mooie dagen. Reserveer je e-scooter ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen.

 Reserveer via info@scoot-e.nl of via 0118 236 041.

De elektrische scooters voor meerdere dagen huren of een mooie avondrit maken? Dat kan natuurlijk ook. Voor meer informatie hierover kun je ons mailen via info@scoot-e.nl

Sfeerbeelden

De elektrische scooters